"Un home desproveït del seu parlar, i això vol dir del seu pensar, no és res. És com un caragol buit sense closca, o una ganiveta sense fulla ni mànec, o com un desert sense arena ni pedra". Sic isti nostri sunt (Cosme Aguiló)

"Jo estim totes les terres i em sent entre germans amb gent de totes les nacions, races, religions i opinions, i crec que el motiu és que estim tant Mallorca. El meu amor a la meva terra em fa comprendre l'amor d'un castellà a Castella, d'un irlandès a Irlanda, d'un indi a l'Índia". Joan Mascaró Fornés, el guia espiritual mallorquí dels Beatles


dimecres, 13 de març del 2013

Es compleix la profecia del papa negre

Després d'haver comprovat que, tal com pronosticaren els maies, el món no s'acabava el passat mes de desembre, ara ens toca lidiar amb una altra profecia, aquesta vegada de Nostradamus: la fi del món amb l'arribada d'un papa negre. El nou papa Francesc I no és negre de color, però els jesuïtes, l'ordre d'on procedeix, són coneguts com a "negres" a causa de la seva túnica negra. Vol dir això que ara sí ens ha arribat l'hora de la veritat? Per a més informació mirau aquest link.

1 comentari:

  1. M'hi jugo un sopar que la fi del món no arriba... de moment, ni amb aquest papa negre ni amb cap altre... si perdo pago jo!

    ResponElimina