"Un home desproveït del seu parlar, i això vol dir del seu pensar, no és res. És com un caragol buit sense closca, o una ganiveta sense fulla ni mànec, o com un desert sense arena ni pedra". Sic isti nostri sunt (Cosme Aguiló)

"Jo estim totes les terres i em sent entre germans amb gent de totes les nacions, races, religions i opinions, i crec que el motiu és que estim tant Mallorca. El meu amor a la meva terra em fa comprendre l'amor d'un castellà a Castella, d'un irlandès a Irlanda, d'un indi a l'Índia". Joan Mascaró Fornés, el guia espiritual mallorquí dels Beatles


Sobre l'autor del bloc

Aquest blog pretén ser una plataforma de difusió de les meves curolles. L'esperit que el guia és la meva etimocefalàlgia, la meva obsessió malaltissa per les etimologies com a instrument per entendre el món. Sóc llicenciat en Filologia Clàssica per la Universitat de Barcelona i en Periodisme per la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona. Actualment compagín la meva tasca docent de les llengües clàssiques en un institut de Mallorca amb la meva vena periodística. He col·laborat en els setmanaris El Temps i Presència. Ara col·labor puntualment al programa "Balears fa ciència" d'IB3 Ràdio i em dedic principalment a fer divulgació periodística del món clàssic en els següents mitjans escrits: Sàpiens, Historia y vida, Memoria.

El meu correu electrònic és: tojaner@hotmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari